diumenge, 23 de novembre del 2008

STAR WARS - THE EXHIBITION - MADRID


La sala d'exposicions del Canal d'Isabel II de Madrid acull des del 15 de novembre i fins el proper 15 de març de 2009 l'exposició 'Star Wars. The exhibition', una mostra amb un total de 250 peces originals utilitzades per George Lucas en aquesta saga cinematogràfica.

En paraules del vicepresident i portaveu de la Comunitat de Madrid i president del Canal d'Isabel II, Ignacio González, amb aquesta mostra, Madrid se suma a un llistat de ciutats europees on ja s´ha pogut veure l'exposició sobre la saga de "La guerra de les galàxies", que es va inaugurar a principis de 2006, a París, a la Cité des Sciences. Posteriorment s´ha pogut visitar a Lisboa, Porto, Londres, Brussel·les i, finalment, a Ornskoldsvik (Suècia).

Les peces de la mostra, vista ja per més d'un milió de persones, són les mateixes que han recorregut totes aquestes ciutats europees, encara que amb algunes variacions de disseny per a així adaptar-la a la sala d'exposicions del Canal d'Isabel II.

Es tracta de la major mostra, fins al moment i a nivell mundial, realitzada sobre 'La guerra de les galàxies'. Els objectes, seleccionats curosament per LucasFilm, cobrixen diferents temàtiques: naus espacials, algunes a grandària real, vehicles, personatges (escultures), vestits, escenaris, esbóssos, dibuixos o maquetes.

Cadascuna d'aquestes peces permetrà al visitant conèixer i aprofondir en les històries que se succeïxen al llarg dels sis episodis. En aquest sentit, el visitant podrà veure als seus personatges, descobrirà d'on procedeixen, com vesteixen i quin és el seu paper en la història galàctica.

Com a novetat, tots els visitants tindran l'opció de participar en una sessió d'entrenament en la 'Escola Jedi', on dos dels mestres de l'ordre Jedi han d'iniciar un entrenament de nous 'padawan' per a poder derrotar al costat fosc de la Força.

Text:EUROPA PRESS


Video de l´Organització de "Star Wars. The Exhibition"



Video:TELEMADRID