dimecres, 23 de maig del 2018

SORTIDA A HOSTALRIC

El dia 17 de juny del 2018 proposem una sortida de gran interès cultural a HOSTALRIC


08:00 Sortida de Corbera. Recollida a les principals parades de l’ Autocorb (No ens pararem a esmorzar, com sempre hi haurà coses per picar durant el viatge). Parada tècnica a l’ Area del Montseny.

10:00 Arribada a Hostalric - Visita Guiada a la Vila Medieval. Declarada Bé d’Interès Nacional, la vila d’ Hostalric conserva un dels llegats monumentals més notables de l’època medieval catalana i està presidida per l’imponent fortalesa militar d’època moderna. El recinte medieval ofereix racons plens d’història i singularitat. L’espectacular muralla s’allarga fins a 600 metres i en el seu recorregut s’hi poden trobar deu torres excepcionalment ben conservades. Una de les més destacades és la torre dels Frares, amb un esplèndid mirador. I des del portal de Barcelona s’accedeix al camí de ronda de la muralla per pujar a la torre t’Ererà. Tot seguit es visita la cova del Relliguer i es continua pels carrers de la vila passant per l’església i el portal de les Hortes. La visita finalitza visitant la torre dels Frares i accedint al seu espectacular mirador.

12:30 Ens recollirà l’Autocorb per anar a Tordera. A Tordera temps lliure per visitar el seu famós mercat, de mes de 150 anys d`historia. Al mercat s’hi poden trobar productes molt diversos com ara roba, fruita, verdura, accessoris i complements o articles de regal i decoració,entre d’altres. Actualment disposa de prop de 300 parades en una superfície de venda de 6.000 metres quadrats. 


14:30 Dinar al restaurant Barbacoa Can Dieta.

17:30 Retorn a Corbera.

19:30 Acomiadaments a totes les parades de l’Autocorb.


MENÚ

Entrants a compartir:

Escalivada
Assortiment d’embotits
Esqueixada de bacallà
Calamars a la Romana
Cargols

Segon plat a escollir al seure a taula:

Pollastre a la brasa
Conill a la brasa
Peus de porc a la brasa
Botifarra a la brasa
Vedella amb bolets
Calamars a la planxa

Postres:

Crema catalana
Flam
Fruits secs Gelat

Pa torrat, all i oli,aigua, vi de la casa i cafès,

PREU 
50 € socis
53 € no socis
 Assegurança inclosa

Confirmeu al 93 650 02 32 o al 603 42 48 21 abans del 10 de juny de 2018.

Us hi esperem a tots!!!