dilluns, 15 d’octubre del 2018

SORTIDA A SANT RAMON NONAT I A PUJALT

El dia 28 d’octubre del 2018 proposem una sortida de gran interès cultural a Sant Ramon Nonat i a Pujalt.

07:45 Sortida de Corbera. Recollida a les principals parades de l’ Autocorb (No ens pararem a esmorzar, com sempre hi haurà coses per picar durant el viatge).

09:30 Arribada a Sant Ramon. Davant del Monestir hi ha un bar a on podrem esmorzar. El monestir de Sant Ramon fou fundat al segleXIII,a la antiga capella de Sant Nicolau, allà on la tradició assenyala que hauria estat enterrat sant Ramón Nonat l’any 1240. L’església és barroca. El retaule del altar major es neobarroc on la figura central es Sant Ramón i per damunt apareix la Mare de Déu de la Mercè, romànica, patrona de l’ordre que va fundar el Santuari. En una capella lateral s’hi ubica el mausoleu de Sant Ramón. El claustre és d’estil neoclàssic.



Una vegada finalitzada la visita, l’Autocorb ens portarà fins a Sant Guim de Freixenet, a on, qui estigui interessat, podrà comprar els celebres cigronets de l’Anoia.

11:30. Campament de la Guerra Civil.
En el terme municipal de Pujalt, es troben les restes del que va ser campament d’instrucció del XVIIIè Cos de l’Exèrcit Popular de la República durant la Guerra Civil.

14:00 Dinar al Restaurant la Figuera de L’Astor.
L’Astor, és una entitat de població situada al sud del municipi de Pujalt, a la comarca de l’Anoia. Conserva carrers típicament medievals, amb portalades antigues i passos coberts. L’any 2006 tenia 47 habitants censats.

MENÚ DINAR

Entrants de la casa

1er. Plat Escudella amb galets i pilota de l’avia

2n. Plat a escollir: Cassoleta de “cigronet de l’Alta Anoia” gratinada ó Carn d’olla

Postres a escollir: Delícia de crema catalana i xocolata Caprici de iogurt de la Figuera

Pa torrat,Aigua mineral, Vi, Cafè i xupito


PREU (5€ Assegurança inclosa)

Socis 49€

No socis 52€


Confirmeu al 93 650 02 32 o 603 42 48 21, abans del 24 d’Octubre del 2018

Us hi esperem a tots!

Recordeu el canvi d’horari

La junta