dimarts, 15 de juny del 2021

DIADA D'INTERCANVI - FESTA MAJOR 2021

 Estimats amics:


Tot i les circumstàncies excepcionals que estem vivint des de fa alguns mesos, en els quals no hem pogut dur a terme cap activitat social, l'Associació de Col·leccionistes de Corbera de Llobregat no ha deixat de treballar perquè, en el moment en què la vida tornés a la normalitat, poguéssim celebrar-ho com cal.

Així que, veient que poc a poc aquesta normalitat va arribant, podem informar-vos que enguany per a la Festa Major de juliol podrem celebrar una petita Trobada de Col·leccionistes. Desgraciadament, però, no podrà ser en el seu format habitual (amb exposició a Sant Telm).



El lloc triat per aquesta edició ha estat El Parc de les Palmeres, la data, el diumenge 18 de juliol de les 10:00 a les 14:00 hores. Així doncs, al parc hi trobareu taules per a realitzar intercanvis de xapes de cava, sobres de sucre, punts de llibre... i també per poder petar la xarrada amb altres amics col·leccionistes.

Us esperem amb els braços oberts, us trobem molt a faltar i recordeu que si veniu amb cotxe, una de les millors opcions per a aparcar, donada la falta de places a la zona, és el Pessebre Vivent.

Una salutació

Junta de l'Associació de Col·leccionistes de Corbera de Llobregat.